Oproepkracht Slaapwacht

Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Wij bieden, coördineren en organiseren directe hulp op maat, thuis of in de opvang, aan iedereen die met dit soort geweld te maken heeft. Onze medewerkers gaan onveilige situaties niet uit de weg. Wij staan voor de cliënt en voor elkaar: professioneel, krachtig en met lef.

Voor onze locatie Oranje Huis Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een:

Oproepkracht Slaapwacht

Wat ga je doen?

De Slaapwacht is verantwoordelijk voor het bevorderen van de veiligheid van cliënten. Je bent direct oproepbaar in geval van calamiteiten binnen de accommodatie gedurende de nacht. Het is belangrijk dat je zelfstandig de werkzaamheden uitvoert binnen de gestelde richtlijnen.

De slaapwacht:

  • Controleert de handhaving van orde, rust en veiligheid in en rondom de accommodatie gedurende de nacht. Opent tot 23.00 uur de deur voor cliënten.
  • Ontvangt zo nodig nieuwe  bewoners die gedurende de nacht door de politie worden geplaatst in het noodbed. Treedt op volgens voorschriften bij bijvoorbeeld overlast of vandalisme en ontzegt onbevoegden de toegang. Je wijst zo nodig op de naleving van de veiligheidsvoorschriften en huisregels. En schakelt indien nodig de politie,brandweer of een arts in.
  • Signaleert beschadigingen of vernielingen aan het gebouw en geeft dit door aan de leidinggevende.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal VMBO werk -en denkniveau en kennis van de richtlijnen ten aan veiligheid en hygiëne.
  • Je bent gastvrij, klantvriendelijk en wijst zo nodig op de naleving van de veiligheidsvoorschriften en huisregels.
  • Je hebt een correcte houding in persoonlijke contacten.
  • Je verricht eenvoudige administratieve taken zoals het bijhouden van een logboek.
  • Ook verricht je een aantal huishoudelijke en lichte technische werkzaamheden.

Wie zijn wij?

Blijf Groep is een moderne, professionele organisatie met ruim 300 medewerkers. Ons werkgebied ligt in Noord-Holland en Flevoland. Wij ontwikkelen en delen kennis over huiselijk geweld en vragen structureel steun en aandacht van de Nederlandse samenleving. Veilig Thuis Flevoland is onderdeel van Blijf Groep.

Hoe werken wij?

Bij Blijf Groep werken we met zelforganiserende teams. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de tevredenheid van cliënten en aan het werkplezier van de medewerkers. Onze medewerkers in de teams krijgen de verantwoordelijkheid en ruimte om het eigen werk te organiseren. Ons werk richten wij in met minder regels, procedures en lijstjes, alleen de noodzakelijke kaders en afspraken.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een professionele en dynamische werkomgeving. De Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 3 (minimaal € 1.757,- maximaal € 2.392- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur).

Ben je enthousiast?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met mevrouw Sarita Jairam. Via receptie Oranjehuis 088-2342570.  Stuur je motivatiebrief met CV vóór 21 augustus 2018 onder vermelding van vacaturenummer 201843 naar vacature@blijfgroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112