Managementassistent (vervanging)

Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Wij bieden, coördineren en organiseren directe hulp op maat, thuis of in de opvang, aan iedereen die met dit soort geweld te maken heeft. Onze medewerkers gaan onveilige situaties niet uit de weg. Wij staan voor de cliënt en voor elkaar: professioneel, krachtig en met lef.
Voor ons bedrijfsbureau in Amsterdam zijn wij per 1 oktober 2018 tot 1 maart 2019 (5 maanden) op zoek naar een:

Managementassistent
voor 28-32 uur per week

Wat ga je doen?
Als managementassistent ondersteun je proactief en samen met de andere managementassistent de directeur-bestuurder en de MT-leden op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door complex agendabeheer, het zelfstandig opstellen en verwerken van correspondentie, archivering; ondersteunen in het verwerken van de e-mail van MT-leden, het verzamelen, ordenen en analyseren van informatie; uitwerken van rapportages; voorbereiden en notuleren van vergaderingen van de ondernemingsraad en raad van toezicht en het bewaken van de voortgang. Samen met een collega managementassistent vorm je het directiesecretariaat. Het directiesecretariaat is onderdeel van het bedrijfsbureau.

Wie ben jij?
• Je hebt HBO werk- en denkniveau
• Je hebt ervaring in een secretariële functie op managementniveau
• Je bent goed georganiseerd en nauwkeurig
• Je bent stressbestendig en kan uitstekend prioriteren
• Je hebt een dienstverlenende instelling en een proactieve aanpak: aan een half woord heb jij genoeg
• Je kan goed samenwerken met in- en externe klanten
• Je hebt oog voor alles wat er gebeurt in de organisatie
• Je kunt goed verbanden leggen en bent een kei in het onthouden van zaken
• Je bent integer en gaat vertrouwelijk om met de verwerking van gegevens
• Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
• Je kunt goed werken met MS Office

Wie zijn wij?
Blijf Groep is een moderne, professionele organisatie met ruim 300 medewerkers. Ons werkgebied ligt in Noord-Holland en Flevoland. Wij ontwikkelen en delen kennis over huiselijk geweld en vragen structureel steun en aandacht van de Nederlandse samenleving. Veilig Thuis Flevoland is onderdeel van Blijf Groep.

Hoe werken wij?
Bij Blijf Groep werken we met zelforganiserende teams. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de tevredenheid van cliënten en aan het werkplezier van de medewerkers. Onze medewerkers in de teams krijgen de verantwoordelijkheid en ruimte om het eigen werk te organiseren. Ons werk richten wij in met minder regels, procedures en lijstjes, alleen de noodzakelijke kaders en afspraken.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een professionele en dynamische werkomgeving. De Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 8 (minimaal € 2.544,- maximaal € 3.624,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur). In verband met vervanging gaat het om een tijdelijke aanstelling van
5 maanden.

Ben je enthousiast?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen Els Bennink, bestuurssecretaris en leidinggevende van het directiesecretariaat, telefoonnummer 06 3165 3203.
Stuur je motivatiebrief met CV voor 13 augustus 2018 onder vermelding van vacaturenummer 201845 naar vacature@blijfgroep.nl.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112