Betrokken ondernemen

 

"Keer op keer horen wij hoe blij de cliënten zijn met de beautyworkshops door medewerkers en product donaties. Het kan dat extra duwtje in de rug geven om de draad van het leven weer op te pakken en de lichtpuntjes te zien."

Inge Kaaijk-Wijdogen, L'Oréal Nederland (al sinds 2004 bevriend)

 

Blijf Groep werkt samen met verschillende bedrijven op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Deze samenwerking is voor ons van grote toegevoegde waarde. Mooie initiatieven uit het bedrijfsleven maken activiteiten en uitstapjes mogelijk die anders niet uitgevoerd hadden kunnen worden. Voor zowel de medewerkers van de bedrijven, als voor de cliënten van Blijf Groep is dit onderlinge contact waardevol. Voor uw medewerkers is ‘betrokken ondernemen’ een kans om hun maatschappelijke blik te verrijken en anderen te helpen. Voor onze cliënten zijn de steun en persoonlijke aandacht een stevig hart onder de riem.

Is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen ook iets voor uw bedrijf?
Neem dan contact op met Caroline van Wingaarden, c.v.wingaarden@blijfgroep.nl, 020 – 521 01 50.

Enkele voorbeelden van betrokken ondernemen

L’Oréal Nederland heeft in het Oranje Huis in Alkmaar een wellnessruimte ingericht en bovendien voor twee cliënten een kappersopleiding verzorgd in samenwerking met de Nederlandse Kappersakademie.

Zwitserleven: ‘Zorgen met gevoel’. Ieder jaar organiseert verzekeraar Zwitserleven een uitstapje en activiteiten voor cliënten en kinderen in de crisisopvang Amsterdam.

De Nederlandsche Bank organiseert iedere Pasen en Kerst activiteiten met de vrouwen en kinderen van de crisisopvang Amsterdam. Met cliënten en kinderen wordt een dagje uit gegaan naar de Congresruimte van DNB op de Veluwe. Daar is een zwembad, een midgetgolfbaan, en wordt er lekker geluncht, gewandeld en buitengespeeld.

Stichting Amsterdam Cares verrast de cliënten van Blijf Groep regelmatig met aanbiedingen voor leuke activiteiten met bedrijven, zoals het knutselen van kerststukjes en -ballen met de medewerkers van de Bijenkorf. Daarbij kregen alle vrouwen en kinderen een cadeautje.

Heineken verzorgt sollicitatietrainingen voor cliënten Blijf Groep

Medewerkers van de HR-afdeling van Heineken verzorgden onlangs vier sollicitatietrainingen voor cliënten van Blijf Groep. De enthousiaste deelnemers hebben hard gewerkt, en een aantal van hen heeft binnenkort een sollicitatiegesprek. Zij kunnen het geleerde dus direct in praktijk brengen! Lees het hele nieuwsbericht.
 

 

Voor hulp:

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112